330ml 500nl Botol Bir Coklat Lucu Botol Anggur Kaca Amber kanggo Nggawe Bir lan Minuman

Katrangan singkat:

❤Kapasitas: 330ml 500ml
❤ Warna: Kuning
❤Bahan: Kaca Tebal/Kuat


  • MOQ:Kanggo botol ing Simpenan, MOQ punika 1000pcs;
    Kanggo botol khusus, MOQ yaiku 30000pcs.
  • Wektu Pangiriman:3-7 dina nalika duwe saham;
    20-30 dina nalika mbutuhake pangaturan dhewe.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    • 【Kanggo Pembuatan Bir Ngarep】Botol Pembuatan Bir Gulu Amber Panjang digawe nganggo kaca amber sing kandel lan awet kanggo nyaring cahya lan nglindhungi omben-omben bir ing omah supaya disimpen kanthi suwe.Sampurna kanggo nggawe bir ing omah, Kombucha, botol wiski, soda, cider, kefir, cuka, ekstrak vanila lan liya-liyane.
    • 【Desain Kapasitas Cocok】 330ML 500ML botol anggur kaca coklat cocok kanggo kumpul kulawarga, Pernikahan lan pesta.Botol sing apik banget, ora bakal njupuk papan sing akeh banget, cocok kanggo kemah, piknik, barbecue.
    • 【Tansah Konten Segar】Botol Bir Kaca Coklat kita kanthi tutup mahkota bisa nyedhiyakake segel anti bocor kanggo omben-omben ing omah.Tansah isi ing botol bir gulu dawa iki tetep seger lan enak.
    • 【Resistensi Tekanan Tinggi & Resuable】Botol kaca bir kita kanthi resistensi tekanan dhuwur 12Mpa, dibangun kanggo tahan lan bisa digunakake maneh nganti pirang-pirang taun.Mesin cuci piring aman kanggo ngresiki kanthi cepet lan gampang.

    Tampilno kabeh

    细节1

    KUALITAS Inggil

    Botol kaca iki digawe saka materi kaca murni kang arang banget aman, PBA, lan timbal free kang dikenal minangka jenis khusus lingkungan lan materi kaca sehat.Desain ngisor Utas Thickened, desain cekung, stabil lan awet.

    细节2

    UDARA

    Cangkeme botol iku Gamelan, burr-free, lan tutup disegel lan bocor-bukti.Iku bahan pangan lan bisa pas karo cangkeme botol.

    实拍

     

    Gampang resik

    Botol kaca sing super Gamelan kanggo dishwasher aman lan kang ndadekake wong gampang kanggo ngresiki dening banyu bening lan njaga kanggo dangu nggunakake.

    Aplikasi

    Botol kaca sing bisa digunakake maneh kanthi tutup iki cocog kanggo botol bir krasan, sari arak, omben-omben, lan soda, deterjen cair, solusi reresik, minuman krasan, lan saus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: