Babagan awake dhewe

04

Profil Perusahaan

Xuzhou Lena Import and Export Co., Ltd., produsen botol kaca khusus ing China, duwe pengalaman luwih saka 12 taun ing nyedhiyakake solusi kemasan kaca.

Kami menyediakan berbagai macam botol kemasan kaca, seperti botol minuman, botol jus, botol susu, botol bumbu, botol kosmetik, botol aromaterapi, botol minyak atsiri, tempat lilin, botol madu, kendi selai, kendi kopi, kendi panyimpenan pangan, lsp. .

Kita duwe tim desain unik sing bisa ngrancang botol kemasan sing dikarepake miturut ide sampeyan.Kita ngurmati lan ndhukung orisinalitas lan ngowahi ide sampeyan dadi kasunyatan.Apa bab gaib iki bakal.

Bahan mentah kaca kita wis ngalami pemeriksaan kualitas sing ketat, tundhuk karo standar nasional lan ekspor, lan pamriksan dhukungan.Ing wektu sing padha, departemen produksi kita duwe sistem manajemen produksi lengkap kanggo ngontrol biaya kanthi ketat nalika ngontrol kualitas supaya bisa nambah bathi.

 

Perusahaan kita uga duwe mesin decal kabeh-listrik kanggo nggawe proses jero kanggo botol kaca.Proses jero kita kalebu decal, sablon sutra, hot stamping, frosting, sandblasting, lukisan lan electroplating, etc. OEM lan ODM pesenan sambutan, kita pleased kanggo desain utawa gawé gendul adat dhewe, persis padha karo idea lan drawing.Sing pengin ditindakake yaiku nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo saben kanca.

Tim sales internasional kita duwe katrampilan komunikasi sing apik lan bisa ngerti keprihatinan nyata para pelanggan.Sawise pirang-pirang taun kerja keras, kita wis nggawe hubungan sing apik karo para pelanggan lan entuk kapercayan ing jagad iki.

Kita kebak kapercayan ing produk kita lan bisa menehi conto gratis kanggo pamriksa.Produk kaca kita wis diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Welcome to pabrik kita kanggo ngunjungi lan rembugan.

07
02
4
14
11
1