Kustomisasi

Ayo Kustomisasi Botol Sampeyan

Carane Njaluk Kemasan Kaca Ideal

Kita makarya karo sampeyan liwat saben langkah ing proses produksi, mesthekake yen kita nggawe Gcah wadonIde kemasan dadi nyata kanthi asil sing apik banget lan bisa dipasarake.

Marang Kita Ideas Panjenengan

Kirimi Gambar Panjenengan

 

Priksa karo Samples

 

Entuk Produk Rampung

 

Ngatur Saben Detail

Nggunakake pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita mbantu sampeyan ngatur kemasan kaca kanthi efektif supaya cocog karo ide desain sampeyan nalika ngoptimalake fungsi lan estetika.

Bahan
Kapasitas Ngisi Indikasi
Bagian Penutupan
Post-processing
Bahan
Bahanp06_s03_pic_02

 

Kita nggunakake kaca putih dhuwur kualitas paling dhuwur, kang lingkungan loropaken lan awet.

Kajaba iku, kita duwe kaca borosilikat dhuwur kanggo dipilih

Kapasitas Ngisi Indikasi

p06_s03_pic_02

Kapasitas Ngisi Indikasi

 

Ora diwatesi ing pasar siji, kemasan kaca kita bisa digunakake ing pirang-pirang industri, cocok kanggo panganan, minuman, kosmetik, obat-obatan lan aplikasi liyane.

Mula, wadhah kita duwe macem-macem wujud lan ukuran lan bisa dirancang kanggo nangani kapasitas pangisi sing beda kanggo nggedhekake ruang wadah.

Bagian Penutupan

Bagian Penutupanp06_s03_pic_03

 

Supaya cocog karo bhinéka lan tightness saka packaging kaca, kita nyedhiyani seri bagean sealing lan piranti.

Pilih produk sing cocog saka gabus, tutup sekrup, sprayer, dropper, kepala pompa lan liya-liyane.

Post-processing

Post-processingp06_s03_pic_04

 

Rampungake desain kemasan kaca kanthi cat, cetakan, lan decal sing narik kawigaten sing nambah tampilan botol sampeyan.

Apa sampeyan butuh finish frosted, electroplating, sablon, lukisan semprotan, utawa labeling, kita duwe alat sing tepat kanggo nindakake tugas kasebut.

Dhukungan pelanggan

Kita emphasis ing layanan lan kita nggawe kabeh efforts kanggo kurban sampeyan gendul kaca sing cocog karo kabutuhan.Sampeyan ngerti saka kerjasama pisanan.

p05_s05_icon_1

Akeh Produk ing Simpenan

p05_s05_icon_2

Diskon Kanggo Pesenan Gedhe

p05_s05_icon_3

Wektu timbal sing luwih cendhek

p05_s05_icon_4

MOQ sithik

p05_s05_icon_5

Manajemen Proyek Lengkap

p05_s05_icon_6

Respon Ing 8 Jam