• Various types of glass packaging

  Различни видови стаклени пакувања

 • Unparalleled cost performance

  Неспоредливи перформанси на трошоците

 • Quality control of glass bottles on the production side SOP

  Контрола на квалитет на стаклени шишиња на производната страна СОП

 • Customized bottle body service

  Приспособена услуга за тело за шишиња

 • Fast delivery time

  Брзо време на испорака

 • 7*12 hours of after-sales service support

  7 * 12 часа поддршка по продажбата

За нас

ЛЕНА

Xuzhou Lena увоз извоз Co., Ltd.е компанија специјализирана за производство и преработка на стаклени производи. Обезбедуваме сите видови стаклени производи како што се стаклено шише за пијалоци, шише со сок, шише со млеко, козметичко шише, шише со дифузер со трска, шише со есенцијално масло, стаклена тегла и така натаму.Нашите производни одделенија произведуваат производи со висок квалитет, а нашиот тим за меѓународна продажба има одлични комуникациски вештини за да ги разбере вистинските грижи од клиентите.Во текот на годините напорна работа, развивме одлични односи со нашите клиенти и ја освоивме нивната доверба во светот.Ние ги претвораме идеите на клиентите во реалност. Нашите производи од стакло се извезени во повеќе од 100 земји и региони ширум светот.

 • ab

Вести

Xuzhou Lena Import & Export Co.,Ltd. specializes in the design and manufacture of high quality glass bottles and jars, wide variety, customizable.
Xuzhou Lena Увоз и извоз Co., Ltd.специјализирана за дизајн и производство на висококвалитетни стаклени шишиња и тегли, широк спектар, приспособливи.

Топ 6 производители на шишиња парфеми ширум светот

Топ 6 производители на шишиња за парфеми ширум светот Глобалната индустрија за парфеми претрпе значителни промени во последните неколку децении.Земјата стана главен играч во глобалната парфимерија и е еден од најголемите производители и извозни...

Мора да се види за набавка на шишиња за вино и зошто разликата во цената пред шишињата може да биде толку голема!

Мора да се види за набавка на шишиња за вино и зошто разликата во цената пред шишињата може да биде толку голема!Како да изберете шише за вино од стаклено шише?Како да изберете производи за вино од стаклено шише?Наспроти многуте стаклени шишиња, многу компании и набавки ...