Бесплатни примероци

Добијте бесплатни примероци за тестирање

Добијте бесплатен примерок од Лена

Без разлика дали барате едноставни стаклени шишиња или готови шишиња со украси и затворачи, ова е одлична можност да ја искористите нашата бесплатна понуда за примероци.Многу од нашите сегашни клиенти ги тестираат нашите производи пред да купат.Зошто?Тие сакаат внимателно да го разгледаат нашиот квалитет на стакло и извонредните украси.

p06_s03_icon1

Бесплатен примерок

p06_s03_icon2

Испорака следниот ден

p06_s03_icon3

Продажна поддршка од крај до крај

p06_s03_icon4

Бесплатни инженерски совети

Кажете ни што мислите, а ние ќе ви го препорачаме најсоодветното шише.

Како брзо да ги добиете нашите примероци?

① Нарачајте од нашите залихи производи:

Изберете го примерокот што го сакате од нашата листа на производи, потоа контактирајте со нас, нашиот тим за продажба ќе ве контактира што е можно поскоро за да добиете детални информации за примерокот.

②Испратете ни ги дизајнерските цртежи:

Ако имате цртежи или демо, само контактирајте не и испратете ни ги.Нашата фабрика ќе ви обезбеди прилагодени шишиња.