Нашата-Фабрика

Фабричкото директно снабдување, квалитетот и времето на испорака можат строго да се контролираат.

Неограничени можности за стаклено пакување

Опремени сме со напредни машини и десет производни линии за ефективно да го испорачаме вашиот проект.

40000 ㎡

Површина на растенијата

36,5 милиони

Годишен капацитет

30 тони

Дневен излез

10+

Производни линии

Определување во текот на производството

Целиот наш персонал се фокусира на деталите на нашиот Стаклен сад во текот на неговото производство, обликувајќи ги во пакување со очекуваната пазарна привлечност и функционални квалитети.

p07_s04_pic_01

Топење

Ние топиме силициум диоксид, сода, пепел и варовник заедно во печка на 1500℃ за да создадеме претходно формиран производ наречен сода-вар стакло за нашите стаклени контејнери.

p07_s04_pic_02

Обликување

Претходно формираниот сад влегува во калап со два дела каде што се растегнува додека сите делови од неговата надворешност не се поврзат со ѕидовите на мувлата, создавајќи готово шише.

p07_s04_pic_03

Ладење

По формирањето на контејнерите, постепено ги ладиме на 198℃ во нашата специјализирана рерна за да ги ослободиме сите напрегања во материјалот.

p07_s04_pic_04

Процес на замрзнување

Кога контејнерите се ладат, ние користиме третман со киселинско гравирање или пескарење на нашите стаклени тегли, цевки и шишиња за да создадеме ефект на замрзнатост.

p07_s04_pic_05

Печатење со свилен екран

Користиме најсовремени машини за печатење со свилен екран за да ги интегрираме логоата, имињата и другите информации директно во стаклените контејнери за да постигнеме престижен дизајн.

p07_s04_pic_06

Облога со спреј

Нашиот тим вклучува квалитетна облога за боја за да постигне бои што го привлекуваат вниманието и прецизно да го испечати вашето брендирање.

p07_s05_pic_01

Тест за постојаност на боја

p07_s05_pic_02

Тест за адхезија на облогата

p07_s05_pic_03

Инспекција на пакување

p07_s05_pic_04

КК тим

Контрола на квалитет

Репутацијата на Лена доаѓа од довербата што ја стекнавме од нашите клиенти поради нашиот строг процес на контрола на квалитетот.Инвестиравме во целосно автоматизирани производствени линии кои ги минимизираат човечките грешки додека нашиот посветен тим редовно врши темелна проверка на нашите контејнери во текот на производството.

Со контејнери со висок квалитет, можете да ги исполните очекувањата на вашите клиенти и да ја стекнете нивната доверба.