• Various types of glass packaging

  Lloje të ndryshme ambalazhesh xhami

 • Unparalleled cost performance

  Performanca e pakrahasueshme e kostos

 • Quality control of glass bottles on the production side SOP

  Kontrolli i cilësisë së shisheve të qelqit në anën e prodhimit SOP

 • Customized bottle body service

  Shërbimi i personalizuar i trupit të shisheve

 • Fast delivery time

  Koha e shpejtë e dorëzimit

 • 7*12 hours of after-sales service support

  7*12 orë mbështetje të shërbimit pas shitjes

Rreth nesh

LENA

Xuzhou Lena Import Export Co, Ltd.është një kompani e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e produkteve të qelqit. Ne ofrojmë të gjitha llojet e produkteve të qelqit si shishe qelqi pije, shishe lëngu, shishe qumështi, shishe kozmetike, shishe me kallami, shishe me vaj esencial, kavanoz qelqi etj.Departamentet tona të prodhimit prodhojnë produkte me cilësi të lartë dhe ekipi ynë i shitjeve ndërkombëtare ka aftësi të shkëlqyera komunikimi për të kuptuar shqetësimet e vërteta të klientit.Gjatë viteve të punës së palodhur, ne kemi zhvilluar marrëdhënie të shkëlqyera me klientët tanë dhe kemi fituar besimin e tyre në botë.Ne i kthejmë idetë e klientëve në realitet. Produktet tona të qelqit janë eksportuar në më shumë se 100 vende dhe rajone anembanë botës.

 • ab

Lajme

Xuzhou Lena Import & Export Co.,Ltd. specializes in the design and manufacture of high quality glass bottles and jars, wide variety, customizable.
Xuzhou Lena Import & Export Co, Ltd.e specializuar në projektimin dhe prodhimin e shisheve dhe kavanozëve të qelqit me cilësi të lartë, shumëllojshmëri të gjerë, të personalizueshme.

6 prodhuesit më të mirë të shisheve të parfumeve në mbarë botën

6 prodhuesit më të mirë të shisheve të parfumeve në mbarë botën Industria globale e parfumeve ka pësuar ndryshime të rëndësishme në dekadat e fundit.Vendi është bërë një lojtar kryesor në industrinë globale të parfumerisë dhe është një nga prodhuesit dhe eksportet më të mëdha...

Duhet parë për shishet e verës me burim dhe pse diferenca e çmimeve para shisheve mund të jetë kaq e madhe!

Duhet parë për shishet e verës me burim dhe pse diferenca e çmimeve para shisheve mund të jetë kaq e madhe!Si të zgjidhni një shishe vere me shishe qelqi?Si të zgjidhni produktet e shisheve të verës me shishe qelqi?Përballë shumë shisheve të qelqit, shumë kompanive dhe blerjeve...