Përshtatje

Le të personalizojmë shishet tuaja

Si të merrni paketimin ideal të qelqit

Ne punojmë me ju gjatë çdo hapi në procesin e prodhimit, duke u siguruar që të bëjmë G-në tuajgocaIdetë e paketimit bëhen realitet me rezultate të mahnitshme dhe të tregtueshme.

Na tregoni idetë tuaja

Na dërgoni vizatimin tuaj

 

Kontrolloni me Mostrat

 

Merrni Produkte të Përfunduara

 

Personalizo çdo detaj

Duke përdorur përvojën tonë shumëvjeçare në industri, ne ju ndihmojmë të personalizoni në mënyrë efektive paketimin tuaj të qelqit që të përputhet me idetë tuaja të dizajnit duke maksimizuar funksionalitetin dhe estetikën.

Materiali
Kapaciteti Indikativ Mbushës
Pjesë mbyllëse
Pas përpunimit
Materiali
Materialip06_s03_pic_02

 

Ne përdorim xhamin e bardhë të cilësisë më të lartë, i cili është miqësor ndaj mjedisit dhe i qëndrueshëm.

Përveç kësaj, ne kemi xhami të lartë borosilikat për të zgjedhur

Kapaciteti Indikativ Mbushës

p06_s03_pic_02

Kapaciteti Indikativ Mbushës

 

Pa u kufizuar në një treg të vetëm, ambalazhet tona prej qelqi mund të përdoren në shumë industri, të përshtatshme për ushqim, pije, kozmetikë, mjekësi dhe aplikime të tjera.

Prandaj, kontejnerët tanë kanë forma dhe madhësi të ndryshme dhe mund të dizajnohen për të trajtuar kapacitete të ndryshme mbushëse për të maksimizuar hapësirën e kontejnerëve.

Pjesë mbyllëse

Pjesë mbyllësep06_s03_pic_03

 

Në mënyrë që të përputhet me diversitetin dhe ngushtësinë e ambalazhit tuaj prej xhami, ne ofrojmë një sërë pjesësh dhe pajisjesh mbyllëse.

Zgjidhni produkte të përshtatshme nga tapat tona, kapakët me vidhos, spërkatës, pikatore, kokat e pompës etj.

Pas përpunimit

Pas përpunimitp06_s03_pic_04

 

Plotësoni dizajnin e ambalazhit tuaj të qelqit me bojëra, stampa dhe piktura tërheqëse që rrisin pamjen e shishes suaj.

Pavarësisht nëse keni nevojë për përfundim të mbuluar me brymë, lyerje elektrike, printim në ekran, lyerje me spërkatje ose etiketim, ne kemi mjetet e duhura për të bërë punën.

Mbështetja e Klientit

Theksi ynë është te shërbimi dhe ne bëjmë çdo përpjekje për t'ju ofruar shishe qelqi të përshtatura për nevojat tuaja.E dini që në bashkëpunimin e parë.

p05_s05_icon_1

Numër i madh i produkteve në magazinë

p05_s05_icon_2

Zbritje për porosi të mëdha

p05_s05_icon_3

Koha më e shkurtër e drejtimit

p05_s05_icon_4

MOQ i ulët

p05_s05_icon_5

Menaxhimi i plotë i projektit

p05_s05_icon_6

Përgjigje në 8 orë