Fabrika jonë

Furnizimi i drejtpërdrejtë i fabrikës, cilësia dhe koha e dorëzimit mund të kontrollohen rreptësisht.

Aftësi të pakufizuara të paketimit të qelqit

Ne jemi të pajisur me makina të avancuara dhe dhjetë linja prodhimi për të ofruar projektin tuaj në mënyrë efektive.

40000 ㎡

Zona e bimëve

36.5 milionë

Kapaciteti vjetor

30 ton

Prodhimi ditor

10+

Linjat e prodhimit

Pikat kryesore gjatë prodhimit

I gjithë stafi ynë fokusohet në detajet e kontejnerit tonë prej qelqi gjatë prodhimit të tij, duke i formësuar ato në paketim me tërheqjen e pritur të tregut dhe cilësitë funksionale.

p07_s04_pic_01

Shkrirja

Ne shkrijmë silicën, hirin e sodës, gropëzën dhe gurin gëlqeror së bashku brenda një furre në 1500℃ për të krijuar prodhime të paraformuara të quajtura gotë sode-gëlqere për enët tona prej qelqi.

p07_s04_pic_02

Formësimin

Ena e paraformuar futet në një kallëp me dy pjesë ku shtrihet derisa të gjitha pjesët e jashtme të saj të lidhen me muret e kallëpit, duke krijuar një shishe të përfunduar.

p07_s04_pic_03

Ftohja

Me formimin e enëve, ne i ftojmë gradualisht në 198℃ brenda furrës sonë të specializuar për të lehtësuar çdo stres brenda materialit.

p07_s04_pic_04

Procesi i ngrirjes

Kur kontejnerët janë ftohur, ne përdorim gdhendjen me acid ose trajtimin me rërë në kavanozët, tubat dhe shishet tona të qelqit për të krijuar një efekt të ngrirë.

p07_s04_pic_05

Printim me ekran mëndafshi

Ne përdorim makineritë e fundit të printimit të ekranit mëndafshi për të integruar logot, emrin dhe informacione të tjera direkt në kontejnerët e qelqit për të arritur një dizajn prestigjioz.

p07_s04_pic_06

Veshje me spërkatje

Ekipi ynë përfshin veshje cilësore të bojës për të arritur ngjyra që tërheqin vëmendjen dhe për të printuar me saktësi markën tuaj.

p07_s05_pic_01

Testi i qëndrueshmërisë së ngjyrave

p07_s05_pic_02

Testi i ngjitjes së veshjes

p07_s05_pic_03

Inspektimi i paketimit

p07_s05_pic_04

Ekipi i QC

Kontrolli i cilësisë

Reputacioni i Lena vjen nga besimi që fituam nga klientët tanë për shkak të procesit tonë të rreptë të kontrollit të cilësisë.Ne investuam në linja prodhimi plotësisht të automatizuara që minimizojnë gabimet njerëzore ndërsa ekipi ynë i përkushtuar kryen rregullisht një inspektim të plotë të kontejnerëve tanë gjatë gjithë prodhimit.

Me kontejnerë të cilësisë së lartë, ju mund të përmbushni pritjet e klientëve tuaj dhe të fitoni besimin e tyre.