Aakku Cina 330ml 500nl Lucu Brown Beer Botol Amber Kaca Anggur Botol pikeun Imah Brewing jeung Inuman pabrik jeung suppliers |Lena Kaca

330ml 500nl Botol Bir Coklat Imut Botol Anggur Kaca Amber pikeun Ngadamel Bir sareng Inuman

Katerangan pondok:

❤Kapasitas: 330ml 500ml
❤ Warna: Amber
❤Bahan: Kaca Kandel / Kuat


  • MOQ:Pikeun botol di stock, MOQ nyaeta 1000pcs;
    Pikeun botol ngaropéa, MOQ nyaeta 30000pcs.
  • Waktos pangiriman:3-7 poé lamun boga stock;
    20-30 dinten nalika peryogi kustomisasi.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    • 【Pikeun Pembuatan Imah】 Botol Pembuatan Beungeut Amber Panjang kami didamel ku gelas Amber anu kandel sareng awét pikeun nyaring cahaya sareng ngajagi inuman bir bumi anjeun pikeun neundeun waktos anu lami.Sampurna pikeun bir bir bumi, Kombucha, botol wiski, soda, cider, kefir, cuka, ekstrak vanili sareng seueur deui.
    • 【Desain Kapasitas Cocog】 330ML 500ML botol anggur kaca coklat cocog pikeun gatherings kulawarga, weddings jeung pihak.Botol exquisite, moal nyandak up teuing spasi, cocog pikeun kémping, picnics, barbecue.
    • 【Simpen eusi seger】Botol Bir Kaca Coklat kami kalawan caps makuta bisa nyadiakeun kedap hawa, segel bukti bocor pikeun inuman brewing imah anjeun.Tetep eusi dina botol brewing beuheung panjang ieu tetep seger jeung nikmat.
    • 【Resistansi Tekanan Tinggi & Resuable】 Botol kaca bir kami kalayan résistansi tekanan tinggi 12Mpa, aranjeunna diwangun pikeun tahan sareng tiasa dianggo deui mangtaun-taun.Dishwasher aman pikeun gancang & gampang beberesih.

    Témbongkeun Rincian

    细节1

    KUALITAS LUHUR

    botol kaca ieu dijieunna tina bahan kaca murni nu pisan aman, PBA, sarta kalungguhan bébas nu dipikawanoh salaku jenis husus lingkungan jeung cageur kaca material.Thickened design handap threaded, desain kerung, stabil sarta awét.

    细节2

    KEDAP UDARA

    Sungut botolna lancar, teu aya burr, sareng tutupna disegel sareng tahan bocor.Éta kelas dahareun sareng tiasa pas kana sungut botol.

    实拍

     

    MUDAH BERESIH

    Botol kaca super mulus pikeun mesin pencuci piring anu aman sareng anu matak ngagampangkeun pikeun ngabersihan ku cai anu jernih sareng mertahankeun pikeun panggunaan anu lami.

    Aplikasi

    Ieu botol kaca reusable kalawan caps sampurna pikeun bottling bir homemade, cider, liquors, sarta soda, detergents cair, solusi beberesih, inuman homemade, sarta saos.


  • saméméhna:
  • Teras: