Aakku Cina 50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml kerucut Kaca Inuman Botol Jus Botol pabrik jeung suppliers |Lena Kaca

50ml 100ml 200ml 250ml 350ml 500ml Conical Kaca Botol Inuman Botol Jus

Katerangan pondok:

  • Dahareun kelas kaca
  • BUTUH HALUS
  • SEALING AND BOCOR buktina
  • NON-SLIP BOTOL BOTOL
  • DESIGN KLASIK
  • UKURAN: 50ML 100ML 200ML 250ML 350ML 500ML

  • MOQ:Pikeun botol di stock, MOQ nyaeta 1000pcs;
    Pikeun botol ngaropéa, MOQ nyaeta 30000pcs.
  • Waktos pangiriman:3-7 poé lamun boga stock;
    20-30 dinten nalika peryogi kustomisasi.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    • Dijieun tina gelas kelas dahareun anu luhur anu henteu ngan ukur tahan kana tingkat panas atanapi hawa tiis anu kuat, éta ogé bebas timah, sareng 100% aman pikeun tuangeun.
    • Cap aluminium.Cap aluminium kelas dahareun anu pas kana sungut botol.
    • Buleud sungut botol.sungut rounded lemes, desain threaded, euweuh burrs.
    • Botol handap benang.Thickened threaded design handap, desain kerung, stabil sarta awét.
    • Idéal pikeun inuman panas atawa tiis, masih atawa carbonated, gudang leftover.
    • Dijieun tina kaca bodas kualitas luhur 3mm kandel.Kuat, kristal jelas sareng pikaresepeun
    • Oksidasi lambat, jaga inuman anjeun langkung seger.
    • Kami ngadamel botol kalayan desain langsing sareng ramping anu ngajantenkeun botol kaca salaku sobat perjalanan anu idéal sareng sistem tampilan anu saé.

    Témbongkeun Rincian

    场景1

    KUALITAS LUHUR

    botol kaca ieu dijieunna tina bahan kaca murni nu pisan aman, PBA, sarta kalungguhan bébas nu dipikawanoh salaku jenis husus lingkungan jeung cageur kaca material.Thickened design handap threaded, desain kerung, stabil sarta awét.

    场景11

    KEDAP UDARA

    Sungut botolna lancar, teu aya burr, sareng tutupna disegel sareng tahan bocor.Éta kelas dahareun sareng tiasa pas kana sungut botol.

    场景15

    MUDAH BERESIH

    Botol kaca super mulus pikeun mesin pencuci piring anu aman sareng anu matak ngagampangkeun pikeun ngabersihan ku cai anu jernih sareng mertahankeun pikeun panggunaan anu lami.

    Aplikasi

    Botol kaca kami didamel tina bahan gelas murni anu aman pisan, PBA, sareng gratis timah anu dikenal salaku bahan Kaca Lingkungan sareng séhat khusus anu idéal pikeun ngajaga minuman keras, inuman, soda, cai, inuman, jus, brew, kopi, teh, saos, ganti baju salad, kombucha, kefir, inuman ferméntasi, sagala jinis cair, anggur, wiski, vodka, bir, kaasup smoothies, juices tiis tiis, shakes protéin, juices sayur, kopi es, cappuccinos, susu, apal. jus, limun, green tea sarta detox blends atawa dipaké pikeun dressings, sirop, saos, mayonnaise, sarta loba deui.


  • saméméhna:
  • Teras: