Kustomisasi

Hayu Urang Sesuaikeun Botol Anjeun

Kumaha Meunangkeun Bungkusan Kaca Idéal

Kami damel sareng anjeun dina unggal léngkah dina prosés produksi, mastikeun kami ngadamel Gbudak awéwéGagasan bungkusan janten leres kalayan hasil anu luar biasa sareng tiasa dipasarkan.

Nyaritakeun Gagasan Anjeun

Kirimkeun Gambar Anjeun

 

Pariksa ku Sampel

 

Meunangkeun Produk Rengse

 

Sesuaikeun Unggal Detil

Nganggo pangalaman taun-taun di industri, kami ngabantosan anjeun sacara efektif ngaropea bungkusan gelas anjeun pikeun cocog sareng ideu desain anjeun bari maksimalkeun fungsionalitas sareng éstétika.

Bahan
Kapasitas Pangeusian Indikatif
Bagian panutupanana
Post-processing
Bahan
Bahanp06_s03_pic_02

 

Kami nganggo kaca bodas kualitas luhur, anu ramah lingkungan sareng awét.

Sajaba ti éta, urang boga kaca borosilicate tinggi milih ti

Kapasitas Pangeusian Indikatif

p06_s03_pic_02

Kapasitas Pangeusian Indikatif

 

Henteu dugi ka pasar tunggal, bungkusan gelas urang tiasa dianggo dina seueur industri, cocog pikeun tuangeun, inuman, kosmétik, ubar sareng aplikasi sanésna.

Ku alatan éta, peti kami boga rupa-rupa wangun jeung ukuran sarta bisa dirancang pikeun nanganan kapasitas ngeusian béda pikeun maksimalkeun pungsi spasi wadahna.

Bagian panutupanana

Bagian panutupananap06_s03_pic_03

 

Dina raraga cocog kana diversity na tightness bungkusan kaca anjeun, kami nyadiakeun runtuyan sealing bagian jeung alat.

Pilih produk anu cocog tina corks kami, tutup screw, sprayers, droppers, sirah pompa sareng saterasna.

Post-processing

Post-processingp06_s03_pic_04

 

Lengkepkeun desain bungkusan gelas anjeun kalayan cét, cetakan, sareng decal anu pikaresepeun anu ningkatkeun tampilan botol anjeun.

Naha anjeun peryogi frosted finish, electroplating, percetakan layar, lukisan semprot, atawa panyiri, urang boga parabot katuhu pikeun ngalakukeun pakasaban.

Rojongan Palanggan

Tekenan kami nyaéta dina jasa sareng kami usaha pikeun nawiskeun anjeun botol kaca anu cocog sareng kabutuhan anjeun.Anjeun terang eta ti mimiti gawé babarengan.

p05_s05_icon_1

Sajumlah ageung Produk Dina Stok

p05_s05_icon_2

Diskon Pikeun Orde ageung

p05_s05_icon_3

waktos kalungguhan pondok

p05_s05_icon_4

MOQ low

p05_s05_icon_5

Manajemén Proyék lengkep

p05_s05_icon_6

Tanggapan Dina 8 Jam