Aakku Cina Vintage Nanas Pola 100ML Kaca Parfum Botol Semprot Atomizer Refillable Botol Kaca Kosong pabrik jeung suppliers |Lena Kaca

Pola Nanas Vintage 100ML Botol Parfum Kaca Semprot Alat Penyemprot Isi Ulang Botol Kaca Kosong

Katerangan pondok:

  • Dahareun kelas kaca
  • SEALING AND BOCOR buktina
  • NON-SLIP BOTOL BOTOL
  • DESIGN KLASIK
  • UKURAN: 100 ML

  • MOQ:Pikeun botol di stock, MOQ nyaeta 1000pcs;
    Pikeun botol ngaropéa, MOQ nyaeta 30000pcs.
  • Waktos pangiriman:3-7 poé lamun boga stock;
    20-30 dinten nalika peryogi kustomisasi.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    • Leak Proof & Non - Fragile: Botol parfum kami didamel tina kaca kualitas luhur, nozzle dipasang pageuh, sareng bukaanna didamel tina bahan anu padet, tahan ngagem.Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta rusak atanapi bocor.
    • Gampang dibawa: Portabel 100ml refillable parfum atomizer cocog pikeun perjalanan, perjalanan bisnis, gim, pésta, perawatan kulit jsb.
    • Bébas BPA & Henteu Bau: Kaca, nozzle semprot, sareng plastik tina botol perjalanan parfum didamel tina bahan kelas dahareun, janten bébas BPA, henteu aya bauan, sareng aman dianggo.
    • Refillable & Eco-Friendly: sprayer atomizer kami pikeun parfum dijieunna tina kaca nu bisa ngabersihan nyata gampang jeung dipake deui, lajeng eusian ku cairan béda.
    • Pamakéan lega: Sampurna pikeun nyimpen parfum anjeun, aftershave, makeup remover sareng saterasna.Masihan anjeun semprot parfum seger nalika anjeun dina lebet sadayana dinten.

    Témbongkeun Rincian

    7

    Seal Kedap Udara

    Desain spiral tina cingcin luar tina sungut botol jeung cap sealing nyieun pageuh disegel, jadi eta moal bocor cai nalika eta inverted, sarta eta oge muterkeun hiji peran dina preserving freshness.

    6

    Lemes Sungut

    Bibit botol anu dibunderkeun ngajantenkeun katingali saé sareng henteu ngagores panangan anjeun.Jeung desain kaca kandel ngajadikeun eta stabil, teu gampang megatkeun.

    8

    Awak Transparan

    Kalayan awakna transparan, anjeun tiasa ningali eusina jelas kalayan tutupna dihurungkeun.Jeung desain awak botol exquisite brings Anjeun hiji enjoyment visual unik.

    Aplikasi

    Semprotan penyemprot parfum cocog pikeun skenario naon waé, tiasa dianggo iraha waé, dimana waé: perjalanan, bobogohan, gim, pésta.

    Sampurna pikeun nyimpen zat cair sapertos parfum, ésens sareng produk perawatan kulit.


  • saméméhna:
  • Teras: