• Various types of glass packaging

    Macem-macem jinis kemasan kaca

  • Unparalleled cost performance

    Kinerja biaya sing ora ana tandhingane

  • Quality control of glass bottles on the production side SOP

    Kontrol kualitas botol kaca ing SOP sisih produksi

  • Customized bottle body service

    Layanan awak botol sing disesuaikan

  • Fast delivery time

    wektu pangiriman cepet

  • 7*12 hours of after-sales service support

    7 * 12 jam dhukungan layanan sawise-sales

Babagan awake dhewe

LENA

Xuzhou Lena Import Export Co.,Ltd.minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi lan pangolahan produk kaca. Kita nyedhiyakake kabeh jinis produk kaca kayata botol minuman kaca, botol jus, botol susu, botol kosmetik, botol diffuser reed, botol minyak atsiri, jar kaca lan liya-liyane.Departemen Manufaktur kita ngasilake produk sing bermutu lan tim penjualan internasional duwe katrampilan komunikasi sing apik kanggo ngerti masalah nyata saka pelanggan.Sajrone pirang-pirang taun kerja keras, kita wis ngembangake hubungan sing apik karo para pelanggan lan entuk kapercayan ing jagad iki.Kita nguripake gagasan pelanggan dadi kasunyatan.Produk kaca kita wis diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

  • ab

kabar

Xuzhou Lena Import & Export Co.,Ltd. specializes in the design and manufacture of high quality glass bottles and jars, wide variety, customizable.
Xuzhou Lena Impor & Ekspor Co.,Ltd.spesialisasi ing desain lan Pabrik gendul kaca kualitas dhuwur lan lodhong, macem-macem, customizable.

6 produsen botol minyak wangi paling ndhuwur ing saindenging jagad

Produsen botol minyak wangi 6 paling dhuwur ing saindenging jagad Industri minyak wangi global ngalami owah-owahan sing signifikan sajrone sawetara dekade kepungkur.Negara kasebut wis dadi pemain utama ing industri minyak wangi global lan minangka salah sawijining produsen lan ekspor paling gedhe ...

A kudu ndeleng kanggo sumber botol anggur lan apa prabédan rega sadurunge gendul bisa dadi gedhe!

A kudu ndeleng kanggo sumber botol anggur lan apa prabédan rega sadurunge gendul bisa dadi gedhe!Cara milih botol kaca botol anggur?Cara milih produk botol anggur kaca?Ing ngadhepi akeh botol kaca, akeh perusahaan lan tuku ...