Mostrat e lira

Merrni mostra falas për testim

Merrni një mostër falas nga Lena

Nëse jeni duke kërkuar për shishe qelqi të thjeshta ose shishe të përfunduara me dekorim dhe mbyllje, kjo është një mundësi e shkëlqyer për të përfituar nga oferta jonë e mostrës Falas.Shumë nga klientët tanë aktualë testojnë produktet tona përpara se të bëjnë një blerje.Pse?Ata duan të hedhin një vështrim nga afër në cilësinë tonë të xhamit dhe dekorimet e shkëlqyera.

p06_s03_icon1

Mostra falas

p06_s03_icon2

Dorëzimi ditën tjetër

p06_s03_icon3

Mbështetje e shitjeve nga fundi në fund

p06_s03_icon4

Këshilla inxhinierike falas

Na tregoni çfarë mendoni dhe ne do t'ju rekomandojmë shishen më të përshtatshme.

Si të merrni mostrat tona shpejt?

① Porosit nga produktet tona stok:

Zgjidhni mostrën që dëshironi nga lista jonë e produkteve, më pas na kontaktoni, ekipi ynë i shitjeve do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për të marrë informacion të detajuar të mostrës.

②Na dërgoni vizatimet e dizajnit:

Nëse keni vizatime ose demonstrime, thjesht na kontaktoni dhe na dërgoni ato.Fabrika jonë do t'ju ofrojë shishe të personalizuara.