• Various types of glass packaging

    Rupa-rupa jinis bungkusan kaca

  • Unparalleled cost performance

    Kinerja ongkos unparalleled

  • Quality control of glass bottles on the production side SOP

    Kontrol kualitas botol kaca dina sisi produksi SOP

  • Customized bottle body service

    jasa awak botol ngaropéa

  • Fast delivery time

    waktos pangiriman gancang

  • 7*12 hours of after-sales service support

    7 * 12 jam dukungan jasa saatos penjualan

Tentang Kami

LENA

Xuzhou Lena Impor Ékspor Co., Ltd.nyaéta parusahaan specializing dina produksi jeung ngolah kaca products.We nyadiakeun sagala jinis produk kaca kayaning botol kaca inuman, botol jus, botol susu, botol kosmetik, reed diffuser botol, botol minyak atsiri, jar kaca jeung saterusna.Departemén manufaktur kami ngahasilkeun produk kualitas luhur sareng tim penjualan internasional kami gaduh kaahlian komunikasi anu saé pikeun ngartos masalah nyata ti palanggan.Salila taun gawé teuas, kami geus ngembangkeun hubungan hébat jeung konsumén urang jeung geus meunang kapercayaan maranéhanana di dunya.Urang ngahurungkeun gagasan konsumén 'kana realitas.Produk kaca urang geus diékspor ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.

  • ab

warta

Xuzhou Lena Import & Export Co.,Ltd. specializes in the design and manufacture of high quality glass bottles and jars, wide variety, customizable.
Xuzhou Lena Impor & Ékspor Co., Ltd.specializes dina rarancang jeung pabrik botol kaca kualitas luhur jeung kendi, rupa-rupa, customizable.

Top 6 produsén botol parfum di sakuliah dunya

Pabrikan botol parfum 6 luhur di sakuliah dunya Industri parfum global parantos ngalaman parobihan anu signifikan dina sababaraha dekade ka pengker.Nagara ieu parantos janten pamaén utama dina industri parfum global sareng mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng ékspor panggedéna ...

Anu kedah ditingali pikeun sumber botol anggur sareng naha bédana harga sateuacan botol tiasa langkung saé!

Anu kedah ditingali pikeun sumber botol anggur sareng naha bédana harga sateuacan botol tiasa langkung saé!Kumaha carana milih hiji botol kaca botol anggur?Kumaha carana milih produk kaca botol anggur?Dina nyanghareupan seueur botol kaca, seueur perusahaan sareng pameseran ...