Tentang Kami

04

Profil Perusahaan

Xuzhou Lena Import and Export Co., Ltd., produsén botol kaca khusus di Cina, gaduh pangalaman langkung ti 12 taun dina nyayogikeun solusi bungkusan kaca.

Kami nyayogikeun rupa-rupa botol bungkusan kaca, sapertos botol inuman, botol jus, botol susu, botol bumbu, botol kosmetik, botol aromaterapi, botol minyak atsiri, wadah lilin, kendi madu, kendi jam, kendi kopi, kendi neundeun dahareun, jsb. .

Kami gaduh tim desain unik anu tiasa ngarancang botol bungkusan anu anjeun pikahoyong numutkeun ideu anjeun.Kami hormat sareng ngadukung orisinalitas sareng ngajantenkeun ide anjeun janten kanyataan.Naon hal gaib ieu bakal.

Bahan baku kaca urang geus undergone inspeksi kualitas ketat, sasuai jeung standar nasional jeung ékspor, sarta ngarojong pamariksaan.Dina waktos anu sami, departemén produksi urang gaduh sistem manajemen produksi anu lengkep pikeun ngontrol biaya nalika ngontrol kualitas supados ningkatkeun margin kauntungan anjeun.

 

Perusahaan kami ogé ngagaduhan mesin decal sadaya-listrik pikeun ngolah jero pikeun botol kaca.prosés jero kami ngawengku decal, percetakan layar sutra, stamping panas, frosting, sandblasting, lukisan jeung electroplating, jsb OEM na ODM urutan wilujeng sumping, kami pleased mendesain atawa ngahasilkeun botol custom sorangan, persis sarua jeung gagasan anjeun sarta gambar.Naon anu urang hoyong laksanakeun nyaéta nyayogikeun layanan sapinuhna ka unggal réréncangan.

Tim penjualan internasional urang gaduh kaahlian komunikasi anu saé sareng tiasa ngartos masalah nyata para nasabah.Sanggeus sababaraha taun gawé teuas, kami geus ngadegkeun hubungan alus jeung konsumén urang jeung meunang kapercayaan maranéhanana di dunya.

Kami pinuh kapercayaan dina produk urang sareng tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun pamariksaan anjeun.Produk kaca urang geus diékspor ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.

Wilujeng sumping di pabrik urang nganjang tur negotiate.

07
02
4
14
11
1